Într-una din zilele astea, trebuie să ajungi pe la Mint Bistro. E un local cochet, intim și prietenos din Cluj-Napoca. Este situat pe strada Gheorghe Șincai, numărul 11, fiind ușor de găsit.

Chiar dacă ai programul încărcat, nu îți va veni cu ușurință să pleci din acel loc. Atât este de plăcut. Partea mea favorită la Mint Bistro este că aceștia au venit cu o inovație, aș putea spune: pe fiecare masă este un desen care așteaptă să fie colorat, alături având o cutie plină de creioane colorate.

IMG_1251

Nu numai că este un loc potrivit pentru a veni cu copiii, dar și pentru noi, adulții, este un mod plăcut de a ne elibera de stres.

În timp ce coloram, mă simțeam din nou ca un copil și tensiunea acumulată peste zi se diminua, eu fiind tot mai mult învăluită de mediul armonios. Muzica este una placută, dată la un volum mic, deci poți sta de povești într-un mod intim, care te apropie de persoanele din jurul tău.

IMG_1275 Din momentul în care am pășit înăuntru, parcă descoperisem o lume tainică, ludică, departe de trafic și de haosul unui miez de zi. Parcă totul de afară ar fi înghețat, nu se mai auzeau claxoane, oameni grăbiți, lumina nu mai era puternică. Iluminarea dinăuntru este una caldă, topind senzația dată de frigul de afară.

IMG_1263

Cum ambianța localului este foarte liniștită și personalul prietenos, poți sta să savurezi o cafea și o carte oricând simți nevoia să te regăsești. Iar coloratul are același rol eliberator.

Ce ziceți, ne vedem la o poveste la Mint Bistro?

Text: Eliza Nuțu

Foto: Eliza Nuțu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *