Ok ok, știm că nu mai e Crăciun, dar super reducerile care sunt acum în magazinele din mall-uri încă ne țin captivi în magia sărbătorilor… și a cadourilor.

Credem că nu ai apucat să îți dăruiești și ție ceva frumos, după maratonul pentru găsirea cadourilor pentru cei dragi, așa că dă o tură prin magazine și vezi ce anume îți fură privirea. Sigur nu o să pleci cu mâna goală, fiindcă toate magazinele au reduceri considerabile.

img_2451

Hai să trecem repede în revistă cu ce am plecat noi din mall-uri, ce anume merită achiziționat.

Noi am ales produse de la Sephora, reduse bine de tot, așa că e de înțeles dacă o să zâmbești o zi întreagă sau dacă îți vine să țopăi de fericire în magazin. Noi așa am pățit! :))

Am găsit reduceri la fardurile de pleoape, și chiar ai ce nuanțe alege. Iar eyeliner-ul waterproof, cu sclipiri magnetice, ne-a cucerit.

img_2471

Ne-am oprit puțin și pe la Douglas, de unde am cumpărat pudră matifiantă redusă la jumătate de preț.img_2472

Tot de la ei am plecat și cu balsamul de buze EOS, care e ultra hidratant, fiind ideal pentru sezonul rece. Îl găsești în mai multe arome și e compact, ca să îl poți lua cu tine oriunde.

img_2470

 

Și ultima achiziție pentru a completa cadoul pentru noi, constă într-o pereche de cizme, bune atât pentru zilele uscate de iarnă, cât și pentru primele zile de primăvară sau toamnă.

img_2476

Acum suntem curioase ce o să vă luați voi cu ocazia acestor reduceri. Și sperăm să ne scrieți, ca să ne recomandați chiar voi câte ceva.

Kisses! :*

Text: Eliza Nuțu

Foto: Eliza Nuțu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *