I Dacă eşti pasionat de fashion, eşti pe pagina potrivită, deoarece aici vei găsi topul celor mai populare, şi nu numai, bloggeriţe care te pot inspira în funcţie de stilul lor vestimentar.

Acest top nu este realizat în funcţie de traficul sau popularitatea blogurilor, iar dacă eşti blogger şi nu eşti în această listă, nu înseamnă că nu eşti la fel de „valoros” ca cei prezenţi în listă, ci poate trebuie să ne faci un semn ca să te remarcăm.

1. Alina Ceuşan se află pe primul loc în topul fashion bloggerilor şi se menţine acolo, câştigând premiul pentru cel mai bun blog de fashion în 2016, în topul realizat de revista Elle. Alina ne descoperă de fiecare dată o altă latură a feminităţii şi a noului, reuşind să îşi menţină stilul, dar îndrăznind totodată, să oscileze între stiluri vestimentare de natură diferită, astfel, ilustrând cât de diverse atitudini poate înfăţişa/îmbrăca o femeie. De la sexy, pasional, la old school, exotic, extravagant.

#AlinaCeusan 🌶RHCP📸

A photo posted by ALINA CEUSAN (@alinaceusan) on

 

2. Atât de clasică, dar totuşi, atât de contemporană: Ana Morodan. O prezenţă care, de asemenea, poate fi plasată pe un prim loc, datorită stilului ei atât de diferit, plin de eleganţă, rafinament şi unicitate, care nu poate fi comparat cu alte stiluri fashion actuale.

Precum numele ei, atât de simplu şi clasic, Ana este o contesa a blogging-ului românesc, care alege să fie un model de perfecţiune prin imperfecţiune, ca şi cum prin prezenţa ei, ar da o lecţie morală celor care caută să fie perfecţi în lipsa naturaleţii.

 

3. Aş crede că Sandra Bendre este persoana care încearcă să se adapteze diverselor stiluri vestimentare, însă nu este aşa, pentru că Sandra ştie să îşi aleagă şi să îşi poarte ţinutele, astfel încât, pare că hainele se adaptează stilului ei.

Sunny day in #bucharest ⭐️ Ready for #vforvintage17 ✔️

A photo posted by • Sandra Bendre • (@sandrabendre) on

Cred că acest aspect este rezultatul faptului că Sandra este o persoană cu atitudine înnăscută, deoarece atitudinea ei este mereu în concordanţă cu stilul ei vestimentar. Variaţia pe care o ilustrează, în materie de vestimentaţie, arată cât de plină de energie şi deschisă diversităţii este aceasta.

Pe lângă detaliile Fashion pe care ni le oferă, Sandra, ne împărtăşeşte şi mici secrete de frumuseţe.

 

4. Ioana Grama – De prima oară când am auzit numele ei, “Grama”, în minte mi s-a creat o imagine a unei persoane care cântăreşte. Asemenea gramului ca unitate de măsură, care ne indică greutatea, Ioana Grama, este un fel de unitate de măsură a frumuseţii, a unui zâmbet şi a unei priviri şarmante.

O atitudine energică alternantă cu o imagine pasională şi fermecătoare, o sursă permanentă de inspiraţie pentru stilul vestimentar, predominant de ţinute chic, accesibile şi uşor de adaptat.

Going home to see my little 👼🏻 Wearing @royal_blue.ro oversized blouse ♠️

A photo posted by IOANA GRAMA (@ioanagrama) on

 

5. Ioana Chişiu – o prezenţă remarcabilă, elegantă şi simplă. Ioana nu este doar un blogger de fashion, ci este un exemplu de femeie, de soţie şi de mamă.

Cu toate că Ioana este mamă a două fetiţe cu chip angelic, cu trăsături la fel de deosebite ca şi ale ei, aceasta nu ezită să rămână o femeie cu atitudine, cu stil, bine îmbrăcată şi sexy.  Este, de asemenea, o sursă de inspiraţie permanentă, fiind mereu în ton cu trendul. Ioana şi-a conturat un stil aparte care se defineşte prin feminitate şi eleganţă, cu un blog sincer despre naturaleţe, despre viaţa de familie, despre micile bucurii ale vieţii.

⚪️⚫️ situation wearing @larmario_fashion velvet blazer and my new @concept15milano fancy bag 🔛

A photo posted by Chisiu Ioana – Carmen (@ioanachisiu) on

 

6. Diana Rogojan – una dintre cele mai sexy aparenţe ale blogging-ului, care pozează într-o atitudine extrem de feminină şi de cuceritoare, Diana ne împărtăşeşte viziunea ei asupra stilului vestimentar clasic-modern. Pe lângă acestea, Diana ne surprinde de fiecare dată cu diferitele stiluri de make-up prin care îşi pune în evidenţă trăsăturile fizice, reuşind astfel să îi remarcăm frumuseţea naturală, chiar şi fără machiaj.

Putting those beauties in. 👌🏼 More on my blog. x #sequindress #fblogger #backlessdress

A photo posted by Diana Rogo (@dianarogo) on

 

7. Mădălina Merca – este vlogger, prin aparenţa ei simplă şi zâmbetul ei fascinant, te face să vrei să descoperi mai multe despre ea.
Mădălina pozează în diferitele circumstanţe ale vieţii ei de zi cu zi, arătând astfel cât de simplă, naturală şi deschisă este. O prezenţă fermecătoare prin stilul ei, ilustrează imaginea unei persoane energice şi vibrante, tocmai datorită zâmbetului ei carismatic.

How can be soooo awesome and ridiculously hot in October?! It's incredible 🌴🌊☀️️ 📷 📷 #CHASEmetoSpain #INDIECHASE

A photo posted by Madalina Merca 💻INDIECHASE.com (@madalinamerca) on

8. Ficaa Bălăcan – întruchipează femeia perfectă, o aparenţă feminină deosebită, un rafinament pur care se citeşte la prima vedere. Ficaa pare să fie femeia perfectă, iar dincolo de aspectele vestimentare, aş crede că ea te învaţă mai degrabă să zâmbeşti decât să fii bine îmbrăcată, însăşi naturaleţea zâmbetului ei pare să fie cel mai fashion accesoriu pe care aceasta îl poartă.

Cu toate că Ficaa nu are o istorie şi o activitate intensă pe Instagram, am ales să o includem în acest top 7 prezenţe feminine pe care trebuie să le urmăreşti, tocmai datorită atitudinii pozitive şi pline de viaţă pe care ea o transmite, atitudine pe care orice femeie ar trebui să o îmbrace, dar mai ales să conştientizeze că zâmbetul este cel mai important „accesoriu” care nu se demodează niciodată.

Sperăm să reuşim să aflăm mai multe despre fiecare în parte şi să vă aducem mai aproape de bloggeriţele favorite. Aşa că fiţi pe fază şi urmăriţi-ne!

Articol: Anamaria Maxim
Sursa foto: Instagram

2 thoughts on “Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai fashion din ţară?”

 1. Hello, Carti printre Haine Team!
  Va multumesc mult ca m-ati inclus in acest top: ma onoreaza faptul ca m-ati inclus in aceasta galerie de femei care, dincolo de faptul ca sunt frumoase- sunt niste femei puternice pe care le admir pe fiecare in parte! De acum ma gasiti si pe Youtube si sper sa compensez pentru „lipsa de activitate intensa pe Instagram”.
  Sending some love to the entire team, the site looks wonderful!

  Big hugs,
  Fica

  1. Hey, Fica!😊 Cu mare drag că te-am inclus în articol. Și noi îți mulțumim pentru apreciere. Dacă dorești, ne-ar plăcea să colaborăm, ai putea să ne spui câte ceva despre cartea ta favorită, care te-a inspirat. Hugs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *